Fjalët kyç: Kanceri i gjirit, faktoret e riskut, diagnostikimi, klasifikimi, mjekimi.

Mënyra e trajtimit varet nga lloji i kanceritgjirit dhe se sa është i përhapur ai.

Shumë personazhe të njohur kanë mbështetur këto fushata kundër kanceritgjirit për të ndërgjegjësuar akoma dhe më shumë shoqërinë. Megjithatë, kanceri i gjirit mund të shfaqet edhe te meshkujt.

View Academics in Kanceri i gjirit femror on Academia.

.

Qelizat mund të përhapen (në formën e metastazave) përmes gjirit tuaj në nyjet tuaja limfatike ose në pjesë. Qelizat mund të përhapen (në formën e metastazave) përmes gjirit tuaj në nyjet tuaja limfatike ose në pjesë. .

.

Gjate jetes riprodhuese te gruas ato prodhojne qelizat veze si dhe homonet steroid femeror estrogjen dhe progesterone. siguruar lëkurë përfshirja (skuqje,. Për ilustrim, simptoma më e zakonshme e kanceritgjirit, janë gungat që shfaqen në gji.

Si trajtohet kanceri i gjirit. Për të njohur shpejt fotot klinike të rrezikshme dhe për t'i klasifikuar ato në mënyrë korrekte, bëhet një diagnozë.

.

3% të vdekjeve nga totali i vdekjeve nga tumoret.

Kështu që zakonisht linja e parë e trajtimit është terapia anti-estrogjen. sci Shqiptar Demaçikirurg torakaltel: 044 307 585.

Megjithatë, kanceri i gjirit mund të shfaqet edhe te meshkujt. Mutacionet i bëjnë qelizat të ndahen dhe të shumohen në mënyrë të pakontrolluar.

Ky hulumtim është kryer nga Organizata Botërore e KanceritGjirit.
Kanceri i gjirit i avancuar lokalisht (LABC: kanceri i gjirit i avancuar lokalisht).
Kanceri i gjirit është ndër llojet e kancerit pothuajse tërësisht i trajtueshëm.

.

Simptomat e kancerit.

Ky hulumtim është kryer nga Organizata Botërore e KanceritGjirit. Edhe pse duket se incidenca e kanceritgjirit shënon rritje, shkalla e mortalitetit shënon rënie. Regjimet e mëposhtme të kimioterapisë janë aktualisht në përdorim të zakonshëm udhëzues S3 (7) f.

. 20 Tetor 2022, 09:09, Shëndeti CNA. . . Incidenca Në një vit nga kanceri i gjirit në Zvicër sëmuren afro 5000 gra dhe 35 burra. Regjimet e mëposhtme të kimioterapisë janë aktualisht në përdorim të zakonshëm udhëzues S3 (7) f.

Në 25% të rasteve, kanceri i gjirit tek meshkujt është i predispozuar gjenetikisht.

. .

se nga cili ind i organizmit e ka origjinën.

Ai konstatohet më tepër tek femrat e grupmoshave nga 40-50 vjeç dhe 60-70 vjeç.

.

Në 80% të rasteve bëhet fjalë për një karcinomë tubulare.

Përmbledhje.